Andrei Volosevici: ”Vom avea și luminițe, și târg de Crăciun, și patinoar, și Căsuța lui Moș Crăciun, la Ploiești”

20 Nov 2023 12:09
Andrei Volosevici: ”Vom avea și luminițe, și târg de Crăciun, și patinoar, și Căsuța lui Moș Crăciun, la Ploiești”
Primarul Ploiești, Andrei Volosevici, a transmis, printr-un mesaj video, că vom avea iluminat de sărăbători:

”Vom avea și luminițe, și târg de Crăciun, și patinoar, și Căsuța lui Moș Crăciun și lucruri foarte interesante pe care le vom face. Aaa! Că se străduiește Consiliul Local să nu se întâmple lucrul asta, la dispoziția unora care parcă sunt Grinch și că nu prea iubesc Crăciunul, este altceva. Știm exact că vom avea niște sărbători așa cum trebuie în Ploiești, în anul 2023, intrând cu bucurie în anul 2024”, a precizat Andrei Volosevici.

Sursa video: facebook Andrei Volosevici

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677