Angajați ai operatorului de salubritate din Ploiești au fost surprinși în timp ce depozitau la platformele de gunoi obiecte voluminoase/ Primarul își exprimă dezaprobarea totală față de aspectele identificate

12 Aug 2022 14:19
Angajați ai operatorului de salubritate din Ploiești au fost surprinși în timp ce depozitau la platformele de gunoi obiecte voluminoase/ Primarul își exprimă dezaprobarea totală față de aspectele identificate
Comunicat de presa Primăria Ploiești: Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, își exprimă dezaprobarea totală față de aspectele identificate zilele acestea pe teren, când angajați ai operatorului de salubritate ROSAL S.A au fost surprinși în timp ce depozitau la platformele de gunoi obiecte voluminoase.
Deși de mai bine de un an și jumătate, primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a solicitat întrunirea AGA a ADI Deșeuri Prahova, fiind mandatat de Consiliul Local al Municipiului Ploiești să voteze rezilierea contractului cu operatorul sus amintit, acest lucru nu s-a întâmplat nici până în prezent.
“Angajații ROSAL în loc să se ocupe de curățenia în municipiul Ploiești, în fapt sunt surprinși pe teren depozitând la platformele de gunoi obiecte voluminoase, saltele și alte asemenea, care se transformă în final în deșeuri abandonate” a declarat primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici.
În acest context, edilul șef, Andrei Liviu Volosevici, solicită ROSAL să își facă treaba, nu să umple orașul de gunoaie.
DIRECŢIA COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE ŞI SITUAŢII DE URGENŢĂ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677