Angajații Direcției Silvice Prahova, cu ochii pe cei care circulă cu ATV-urile în fondul forestier

02 Apr 2024 19:24
Angajații Direcției Silvice Prahova, cu ochii pe cei care circulă cu ATV-urile în fondul forestier
Personalul Ocolului Silvic Câmpina a organizat, în parteneriat cu personalul Jandarmeriei Câmpina, pe raza comunei Valea Doftanei, o acțiune de combatere și protejare a fondului forestier împotriva celor care circulă cu ATV-urile în fondul forestier și încalcă prevederile legale. Cu această ocazie, trei persoane au fost amendate și nouă persoane au fost sancționate contravențional cu avertisment scris, conform Legii nr. 171/2010.
Accesul în fond forestier este interzis fără acordul administratorului.
Potrivit legii, "accesul oricărui autovehicul în fondul forestier național, cu încălcarea art.54 alin.(2) din Legea 46/2008, republicată, cu modificările și completările ulterioare, cu excepția autovehiculelor din dotarea personalui cu atribuții de control, atunci când acesta se regăsește în misiune, a autovehiculelor destinate transportului masei lemnoase din exploatările autorizate, a celor din dotarea administratorilor de fond forestier și a gestionarilor fondului de vânătoare, constituie contravenție și se poate sancționa cu amendă de la 2000 lei la 5000 de lei!"
Aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare.
foto: Ocolul Silvic Campina

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677