Anunț TCE Ploiesti pentru studenții orfani, din centrele de plasament sau la asistent maternal

09 Oct 2023 18:04
Anunț TCE Ploiesti pentru studenții orfani, din centrele de plasament sau la asistent maternal
ANUNȚ SC Transport Călători Expres Ploiești: În atenția studenților înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență în instituțiile de învățământ superior acreditat/ studenților orfani/ proveniți din centre de plasament sau care au fost în plasament la familia extinsă, substitutivă sau la asistent maternal
Având în vedere adresa nr. 694/GP/04.10.2023, comunicată instituţiilor de învăţământ superior de către Ministerul Educaţiei, precizăm că începând cu data de 09.10.2023 nu se mai eliberează abonamente cu reducere 90% sau gratuite, după caz, pentru studenţi. Studenţii înmatriculati în cadrul unei instituţii de învăţământ superior de stat vor achiziţiona un titlu de călătorie la tariful aprobat pentru studenţi ia decontarea in procent de 90% sau integrală, după caz, se va face de către instituţia de învăţământ superior de stat pentru fiecare student, în baza documentelor de transport prezentate de aceştia.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9726 0.0001
USD Dolarul SUA 4.5313 -0.0106
GBP Lira sterlina 5.7463 0.0087
CHF Francul elvetian 5.1634 0.0100
XAU Gramul de aur 296.8710 2.7686