Apelul administrației din Puchenii Mari pentru locuitorii de la blocuri

30 Jun 2024 12:54
Apelul administrației din  Puchenii Mari pentru locuitorii de la blocuri
Constantin Negoi, primarul comunei Puchenii Mari, a transmis că administrația intenționează să realizeze proiecte eligibile pentru obținerea de fonduri europene nerambursabile pentru eficientizarea termică a tuturor blocurilor din Miroslăvești însă, pentru a putea realiza acest lucru, este necesară constituirea de asociații de proprietari.
”Rolul unei asociații de proprietari este de a îmbunătăți calitatea vieții și valoarea proprietăților deținute, realizarea de proiecte ce pot primi finanțare din partea organismelor statului sau a celor europene, promovarea unui mediu de trai prietenos între membrii comunității, etc. Primăria Puchenii Mari le oferă sprijin proprietarilor care doresc să se asocieze în asociații și, în acest sens, îi așteptăm la sediul Primăriei”, a transmis Constantin Negoi, primarul comunei Puchenii Mari.
Mai multe dintre blocurile din Miroslăvești au obținut finanțare în urma realizării de către specialiștii din Primăria Puchenii Mari a unor proiecte finanțate în cadrul PNRR.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677