Asociatia Grupul de Actiune Locala Drumul Voievozilor APEL DE SELECTIE VERSIUNE SIMPLIFICATA

10 Apr 2024 16:29
Asociatia Grupul de Actiune Locala Drumul Voievozilor APEL  DE SELECTIE VERSIUNE SIMPLIFICATA
APEL DE SELECTIE VERSIUNE SIMPLIFICATA
Masuri lansate: Asociatia Grupul de Actiune Locala Drumul Voievozilor anunta lansarea Apelului de selectie de proiecte Nr. 1/2024 pentru Masura M4/6A Sprijin pentru demararea de afaceri cu activități neagricole în zonele rurale in perioada 18.04.2024-29.04.2024.

o Beneficiarii eligibili ai Masurii M4/6A Sprijin pentru demararea de afaceri cu activități neagricole în zonele rurale sunt:
o fermieri sau membri ai unei gospodării agricole care își diversifică activitatea prin înființarea unei activități non-agricole pentru prima dată în spațiul rural,autorizati cu statut minim de PFA , inclusiv ca beneficari direcți ai măsurii M1 , M 2 și M3;
o Micro-întreprinderi și întreprinderi mici existente din spațiul rural al GAL, care își propun activități non-agricole, pe care nu le-au mai efectuat până la data aplicării de sprijin;
o Micro-întreprinderi și întreprinderi mici noi, înființate în anul depunerii cererii de finanțare sau cu o vechime de maximum 3 ani fiscali, care nu au desfășurat activități până în momentul depunerii acesteia;
Nu sunt eligibile persoanele fizice neautorizate.

!!! Pentru proiectele care se supun ajutorului de minimis, contractarea se va efectua pana la data de 31.06.2024

Fondurile disponibile pentru masura lansata si suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru un proiect sunt prezentate in imaginea alăturată.

Data limita de primire a proiectelor/locul unde se pot depune proiectele: Proiectele se vor depune pana la data limita 29.04.2024 la sediul GAL Drumul Voievozilor din localitatea Rafov, comuna Rafov, nr. 23, judetul Prahova, in intervalul: luni-joi 16.10 - 18.00 si vineri 14:10-16:00.

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii lansate sunt cuprinse in ghidul solicitantului cu documentele anexe elaborate de GAL pentru Masura M4/6A Sprijin pentru demararea de afaceri cu activități neagricole în zonele rurale, acestea fiind disponibile pe pagina web a GAL, www.galdrumulvoievozilor.ro.

Datele de contact unde solicitantii pot obtine informatii suplimentare sunt urmatoarele: tel. 0786963124. La sediul Asociatiei Grupul de Actiune Locala “Drumul Voievozilor” este disponibila o versiune pe suport tiparit a informatiei detaliate aferente acestei masuri.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677