Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Prahova anunță lansarea proiectului „Mini-ghizi la Domeniu”, la Domeniul Cantacuzino din Florești

08 Jul 2024 13:15
Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Prahova anunță lansarea proiectului „Mini-ghizi la Domeniu”, la Domeniul Cantacuzino din Florești
Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Prahova anunță lansarea oficială a proiectului „Mini-ghizi la Domeniu”, la Domeniul Cantacuzino din Florești.
Proiectul „Mini-ghizi la Domeniu” se adresează copiilor și adolescenților, cu vârsta între 7-15 ani, din comunitatea locală și are ca obiectiv principal dezvoltarea abilităților de ghidaj turistic și promovarea patrimoniului cultural și istoric al Domeniului Cantacuzino. Participanții la acest proiect vor avea oportunitatea de a participa la cursuri specializate care îi vor pregăti să devină mini ghizi, capabili să ofere tururi ghidate pentru vizitatorii domeniului.
Cursurile pentru mini ghizi vor include atât sesiuni teoretice, cât și practice, acoperind teme variate precum istoria și arhitectura Domeniului Cantacuzino, tehnici de ghidaj turistic, dezvoltarea abilităților de comunicare și managementul grupurilor de turiști. De asemenea, participanții vor învăța despre importanța conservării patrimoniului cultural și vor fi încurajați să se implice activ în promovarea turismului local.
„Suntem încântați să lansăm acest proiect inovator la Domeniul Cantacuzino din Florești. Credem că tinerii din comunitatea noastră au un potențial extraordinar și suntem siguri că acest proiect le va oferi oportunități valoroase de dezvoltare personală și profesională,” a declarat Diana Ostafi, secretar de la Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Prahova.

foto ilustrativ: https://show.karpatiahorse.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677