Atenție, se fură roți/Hoții sunt căutați

23 Sep 2022 15:33
Atenție, se fură roți/Hoții sunt căutați
Două persoane au alertat, vineri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești, după ce au observat faptul că le-a fost furată câte o roată de la autoturismele personale, care se aflau parcate pe strada Gheorghe Mateescu, respectiv pe Bulevardul Republicii din municipiul Ploiești. Potrivit IJP Prahova, în baza sesizărilor, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Ploiești s-au deplasat la fața locului, la acest moment, fiind efectuate cercetări în vederea clarificării situației de fapt, depistării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun.
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

foto ilustrativ https://ziarulunirea.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua. Urmarim cu interes aceasta disputa dintre doua institutii , care i-si bat joc de atatia ploiesteni, (Consiliul judetean si Primaria Ploiesti ),ne platim taxele si impozitele curente si regretam ca am votat niste persoane care nu au nici o remuscare pentru situatia creata in acest Municipiu. Si ca sa va dati seama de gravitatea situatiei, pe langa faptul ca nu mai avem apa calda de mai bine de o luna (si nu avem nici speranta ca vom avea si caldura in aceasta iarna ), pe usa blocului este afisata instiintarea ca trebuie sa schimbam repartitoarele de costuri la calorifere !!! Intreb si eu care este ideea de a schimba aceste repartitoare , nefiind siguri ca in aceste calorifere vom mai avea agent termic ?
Felicitari Dom.primar pentru acest proiect
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Curs valutar
EUR Euro 4.9427 -0.0010
USD Dolarul SUA 5.1135 0.0456
GBP Lira sterlina 5.4791 -0.1493
CHF Francul elvetian 5.1775 0.0206
XAU Gramul de aur 270.2027 0.3935