Autospecială de poliție, făcută praf în timpul unei urmăriri în Buzău-FOTO

07 Jan 2023 08:14
Autospecială de poliție, făcută praf în timpul unei urmăriri în Buzău-FOTO
Urmărire mai ceva ca-n filme în Buzău, noaptea trecută. Un echipaj de poliție, care desfășura activități de supraveghere și control al traficului pe DJ 203 P, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism dat în consemn pentru faptul că a alimentat cu combustibil la o stație de distribuție carburant din Râmnicu Sărat și nu a achitat. Șoferul nu a oprit așa că polițiștii au plecat în urmărirea sa, folosind și semnalele acustice și luminoase.
La un moment dat, potrivit IJP Buzău, autoturismul urmărit, condus de către un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Galați, ar fi ieșit în afara carosabilului, a surprins și accidentat un pieton, a lovit un gard și un stâlp de electricitate.
În timpul deplasării, conducătorul autospecialei de poliție, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi intrat în coliziune cu un tub de beton, ulterior lovind un stâlp de electricitate.
” În urma evenimentului rutier 2 persoane au necesitat îngriji medicale, șoferul autospecialei de poliție și pietonul, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Valea Râmnicului, persoanele au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Din verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că șoferul de 27 de ani, nu deține permis de conducere, mașina pe care o conducea era neînmatriculată și avea numere false”, a transmis IJP Buzău.
Tânărul de 27 de ani, a fost transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice, iar ulterior a fost reținut pentru 24 de ore.
foto IJP Buzău

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677