Bănuiţi de tâlhărie calificată, depistați la mai puțin de 4 ore de la sesizarea faptei în Prahova și Buzău

18 Jun 2021 17:49
Bănuiţi de tâlhărie calificată, depistați la mai puțin de 4 ore de la sesizarea faptei în Prahova și Buzău
IJP Buzău a anunțat că vineri poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi de la Secţia de poliţie rurală Merei, au identificat și depistat la scurt timp de la primirea sesizării, principalii bănuiţi de comiterea unei tâlhării.
Cei doi bănuiți au fost depistați pe raza județelor Buzău și Prahova.
”Fapta a fost sesizată Poliţiei de persoana vătămată – un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din Breaza. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în seara de 17 iunie, doi bărbaţi cu vârste de 23 şi 38 de ani, din Breaza, ar fi pătruns în locuinţă profitând că uşa de acces era neasigurată şi, prin acte de violenţe, i-ar fi sustras păgubitului 10.000 de lei”, arată sursa citată.
Prejudiciul a fost recuperat de polițiști şi predat părţii vătămate.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.
Cei doi bănuiți au fost conduși la sediul Poliției, pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor preventive, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677