Bărbat găsit mort, pe o stradă din Băltița

07 Jan 2022 15:34
Bărbat găsit mort, pe o stradă din  Băltița
Polițiștii fac verificări după ce pe 5 ianuarie, în jurul orei 20:30, au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că pe o stradă din comuna Băltița se află un bărbat căzut, în stare de inconștiență.
Potrivit anchetatorilor, din verificările efectuate a reieșit faptul că între bărbatul în cauză și un vecin de-al său ar fi avut loc un conflict. Ulterior, cei doi bărbați au plecat către locuințele lor, moment în care, bărbatul în vârstă de 40 de ani, ajuns în dreptul imobilului său, ar fi căzut la pământ.
La fața locului a sosit un echipaj al ambulanței care a efectuat manevre de resuscitare bărbatului, însă fără rezultat, la scurt timp fiind constatat decesul acestuia.
În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia de către un medic legist, nu au fost identificate urme vizibile de violență.
Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677