Bărbat identificat și depistar ieri, după ce a vandalizat o mașină în luna martie, într-o parcare din Ploiești

05 Jul 2022 14:52
Bărbat identificat și depistar ieri, după ce a vandalizat o mașină în luna martie, într-o parcare din Ploiești
Polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au reușit ieri identificarea și depistarea unui bărbat în vârstă de 41 de ani din municipiul Ploiești, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de distrugere.

Potrivit Poliției Prahova, în fapt, în cursul lunii martie a acestui an, bărbatul respectiv ar fi zgâriat două portiere, ar fi tăiat o anvelopa și ar fi rupt ștergătorul lunetei unui autoturism care se afla parcat în parcarea special amenajată din spatele unui bloc de pe strada Republicii, din municipiu.

Prejudiciul cauzat în urma activității infracționale este de 1.500 de euro.

În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată de polițiști ca fiind un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiu.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.2 de Poliție Ploiești în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Sursa foto ilustrativ: observatornews.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000