Bilete de colecție pentru meciul cu Astra Giurgiu

01 Mar 2021 10:42
Bilete de colecție pentru meciul cu Astra Giurgiu
FC Petrolul Ploiesti: Continuăm să luptăm pe două fronturi și, după victoriile din campionat, care ne țin pe drumul către Liga 1, ne concentrăm, acum, pe duelul din sferturile de finală ale Cupei României, cu Astra Giurgiu.

Miercuri, de la ora 20.30, vom juca, pe "Ilie Oană", pentru calificarea în "careul de ași" al competiției și vă invităm, și de această dată, să ne fiți alături prin procurarea unui tichet virtual.

Puteți câștiga și un tricou original de joc al formației noastre, cu semnăturile "lupilor", pe care îl vom oferi, prin tragere la sorți, unuia dintre cumpărătorii tichetelor virtuale. La tombolă vor participa, de asemenea, și abonații clubului nostru. Așa cum am procedat și la meciurile anterioare disputate în 2021, toate încasările vor fi direcționate către Academia de Copii și Juniori.

Biletele vor costa 6 lei și vor putea fi procurate online, accesând siteul www.entertix.ro. De asemenea, tichetele vor fi disponibile, într-un număr limitat, și în format tipărit, acestea putând fi achiziționate de la magazinul oficial al clubului (Stadion "Ilie Oană", str. Alexandru Vlahuță, program luni-miercuri orele 10.00-18.00)

Te așteptăm, așadar, să-ți cumperi biletul de colecție și să fii alături de noi, ocupând un loc, fie el și virtual, în templul fotbalului ploieștean!

Mulțumim pentru susținere!

*502 bilete virtuale s-au vândut pentru meciul cu Metaloglobus București. Alexandru Musat a fost desemnat, în urma tragerii la sorți, câștigătorul tricoului cu semnăturile "lupilor". Vă mulțumim!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677