Bilete virtuale pentru meciul cu CS Mioveni

16 Mar 2021 09:33
Bilete virtuale pentru meciul cu CS Mioveni
Două partide au mai rămas de disputat din prima parte a campionatului eșalonului secund, iar formația nostră va lupta, până la capăt, pentru accederea în faza play-off a competiției. Sâmbătă, de la ora 12.30, pe "Ilie Oană", vom juca un meci extrem de important, cu CS Mioveni, și vă invităm, și de această dată, să ne fiți alături prin procurarea unui tichet virtual.

Puteți câștiga și un tricou original de joc al formației noastre, cu semnăturile "lupilor", pe care îl vom oferi, prin tragere la sorți, unuia dintre cumpărătorii tichetelor virtuale. La tombolă vor participa, de asemenea, și abonații clubului nostru. Așa cum am procedat și la meciurile anterioare disputate în 2021, toate încasările vor fi direcționate către Academia de Copii și Juniori.

Biletele vor costa 6 lei și vor putea fi procurate online, accesând siteul www.entertix.ro (aici). De asemenea, tichetele vor fi disponibile, într-un număr limitat, și în format tipărit, acestea putând fi achiziționate de la magazinul oficial al clubului (Stadion "Ilie Oană", str. Alexandru Vlahuță, program luni-vineri orele 10.00-18.00)

sursa FC Petrolul Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677