Bogdan Petre, medalie de argint la Cupa Europeană de Judo pentru Cadeţi – „U18”!

09 May 2022 08:35
Bogdan Petre, medalie de argint la Cupa Europeană de Judo pentru Cadeţi – „U18”!
În acest weekend, Sala Polivalentă din Bucureşti a fost gazda Cupei Europene de Judo pentru Cadeţi – „U18”, competiţie ce punctează în clasamentul mondial al acestei categorii de vârstă, iar CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a fost reprezentat de doi sportivi: Bogdan Petre (+90 kg) şi Vanessa Tolea (52 kg).
Cea mai bună performanţă a fost realizată de Bogdan Petre, care a reuşit să obţină medalia de argint după următorul parcurs: victorii la Ştefan Kovinic (Muntenegru) şi la Mateja Borojevic (Serbia) în primele două tururi, apoi suuces în semifinală în faţa românului Darius Georgescu şi înfrângere în finală în lupta cu turcul Recep Ergin.
Vanessa Tolea a ocupat locul al V-lea la categoria ei de greutate după ce a trecut, pe rând, de Vusala Hajiyeva (Azerbaidjan) şi Silvia Pomană (România), apoi a pierdut în semifinale la Seyma Yildirim (Turcia), care avea să şi câştige medalia de aur, după care a fost învinsă în lupta pentru „bronz” de Sara Jocic (Serbia).
La competiţia din Capitală au participat 348 sportivi din 25 de ţări ale Europei.
Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu şi Cosmin Slăveanu. (Sursa: comunicat CSM PLOIESTI)

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil de nota 10 din toate punctele de vedere Succes in continuare Mihai.
Felicitări, Roxana! Mă bucur din suflet pentru realizările tale de până în prezent dar cel mai mult apreciez că în interviu ai punctat faptul că, deși ai aceste rezultate spectaculoase, tu ai ales să rămâi în țară pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții românilor! Avem nevoie de oameni ca tine! Mult succes în continuare!
Felicitări Miruna.
Bravo Vladut ! Felicitari !
Proiect de lege- DREPTUL CETATENILOR CARE NU POSEDA AUTOTURISME DE A CIRCULA PE TROTUAR LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE . OPRIREA SI STATIONAREA AUTO NUMAI PE CAROSABIL IN LOCALITATI
Curs valutar
EUR Euro 4.9449 0.0001
USD Dolarul SUA 4.8088 0.0740
GBP Lira sterlina 5.7845 0.0437
CHF Francul elvetian 4.9770 0.0428
XAU Gramul de aur 278.6640 3.8529