Bogdan Toader, deputat PSD: A fost aprobat Programul Investițional în domeniul Transporturilor, care include și modernizarea infrastructurii din zona județului Prahova

03 Jan 2022 17:53
Bogdan Toader, deputat PSD: A fost aprobat Programul Investițional în domeniul Transporturilor, care include și modernizarea infrastructurii din zona județului Prahova
Bogdan Toader, deputat PSD, informează că a fost aprobat Programul Investițional în domeniul Transporturilor. Acesta include și modernizarea infrastructurii din zona județului Prahova:

“-Autostrada Ploiești - Buzău se află în faza de licitație a lucrărilor, finalizarea evaluării tehnice a ofertelor depuse fiind programată pentru luna februarie. Numărul mare de firme de construcții interesate de acest proiect este salutar, deși îngreunează procedura de selecție. În total, pentru cele trei loturi, sunt 39 de ofertanți.
Prin acest proiect, legătura dintre autostrada București - Ploiești și viitoarea autostradă Ploiești (Dumbrava) - Buzău va reduce timpul petrecut în trafic între București, Ploiești și municipiul Buzău, dar va conduce și la creșterea siguranței rutiere.

- Pentru autostrada Ploiești - Brașov, în prezent, se revizuiesc studiul de fezabilitate și proiectul tehnic. Ministerul Transporturilor va impulsiona proiectantul general să finalizeze documentațiile în termen mai scurt.

- În proiect, pentru zona județelor Prahova și Dâmbovița, se mai află și alte obiective de infrastructură rutieră precum:
⏺️ drumul TransRegio Târgoviște - Sinaia, care ar putea descongestiona traficul pe DN1, în zona Văii Prahovei
⏺️ drumul expres Găești - Târgoviște - Ploiești - autostrada A3.”, a precizat Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Daca vaccinul este benevol ,de ce poporul este obligat si constrans prin DISCRIMINARE ca sa se vaccineze , ca sa poate beneficia de libertatea de a merge oriunde ?
Nu sunt de acord
Ok dar ce faceți cu oameni care locuiesc acolo.Daca le dați apartamente în alta parte ,e binedar sa nu cumva sa ii lăsați pe drumuri
Felicitări !!!! Crăciun fericit !!!!
Este o idee strălucită și verde intradevar
Curs valutar
EUR Euro 4.9432 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.3142 0.0011
GBP Lira sterlina 5.9246 -0.0021
CHF Francul elvetian 4.7342 0.0101
XAU Gramul de aur 252.8267 0.0864