Bogdan Toader, deputat PSD: Gratuitatea pentru transportul elevilor a fost anulată

18 Jun 2021 20:57
Bogdan Toader, deputat PSD: Gratuitatea pentru transportul elevilor a fost anulată
Printr-o postare pe contul sau oficial de facebook, deputatul PSD, Bogdan Toader, spune ca “În Guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR, educația nu a fost niciodată o prioritate. Nici susținerea elevilor și a cadrelor didactice!
Astfel, guvernanții de dreapta au decis ca decontarea navetei elevilor să fie achitată de către părinți, renunțând astfel la gratuitatea de care aceștia beneficiau până ieri.
În campaniile electorale, PNL și USR-PLUS s-au întrecut în promisiuni față de elevi și studenți, apelând la sintagme precum #RomâniaEducată. Se dovedește că totul a fost o minciună, menită doar să atragă voturile românilor!
Să recapitulăm: sub guvernarea de dreapta, alocațiile nu au crescut (nici măcar cu rata inflației), școala online a fost un eșec, principala preocupare a fost schimbarea directorilor de școli și, de ieri, anularea gratuității transportului elevilor.
Guvernanții ignoră cu desăvârșire faptul că mii de elevi care provin din familii cu venituri modeste sunt în pericol de a abandona studiile
Asta este, din păcate, România Normală și Educată.”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Curs valutar
EUR Euro 4.9491 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3869 0.0000
GBP Lira sterlina 5.8407 0.0000
CHF Francul elvetian 4.7398 0.0000
XAU Gramul de aur 255.1246 0.0000