Bogdan Toader, deputat PSD: Parlamentul European a adoptat directiva privind salariul minim european, care va fi 50% din salariul mediu

16 Sep 2022 14:51
Bogdan Toader, deputat PSD: Parlamentul European a adoptat directiva privind salariul minim european, care va fi 50% din salariul mediu
Bogdan Toader, deputat PSD, informeaza ca Parlamentul European a adoptat directiva privind salariul minim european, care va fi 50% din salariul mediu.

“Această decizie va fi adoptată în cadrul unei Directive care va deveni obligatorie pentru fiecare stat membru, iar implementarea ei trebuie să se facă în următorii 2 ani.
La noi în țară, aproximativ 1,5 milioane de salariați vor beneficia de această reglementare, care setează salariul minim în raport cu salariul mediu.
Astfel, acest vot confirmă propunerea Partidului Social Democrat, care a susținut, încă de la intrarea la guvernare, o creștere substanțială a salariului minim în România la 3000 lei.
Cu sprijinul și implicarea Ministrului Muncii, Marius Budăi, în negocierile Consiliului și la întâlnirile de la nivel european, legislația adoptată va conduce la o majorare a salariului minim în România, de aproximativ 500 lei, acesta ajungând la 3050 lei brut”, a precizat Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677