Bogdan Toader, deputat PSD: Toate amenzile aplicate pentru necompletarea formularului digital de intrare în România (PLF) sunt anulate oficial prin lege

05 Jul 2022 15:08
Bogdan Toader, deputat PSD: Toate amenzile aplicate pentru necompletarea formularului digital de intrare în România (PLF) sunt anulate oficial prin lege
Deputatul PSD, Bogdan Toader, anunță că toate amenzile aplicate pentru necompletarea formularului digital de intrare în România (PLF) sunt anulate oficial prin lege:

“Alături de colegii social-democrați deputați, am votat o lege cerută de toţi românii care au luptat pentru a-şi face dreptate în această situaţie, provocată de o măsură ce a fost greşit aplicată de autorităţi.
Cei care au plătit deja amenda pentru necompletarea formularului de intrare în țară vor putea primi banii înapoi, la cerere. Cererea va trebui depusă în termen de 90 de zile de la de la intrarea în vigoare a ordinului prin care Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației va stabili, după ce măsura se va aplica, procedura de restituire.
Le mulțumesc tuturor parlamentarilor din Senat și Camera Deputaților care au votat acest proiect de lege, îndreptând prin acest fapt o altă lege care a nedreptățit mulți români”, a declarat Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000