Bogdan Toader: “Deputații PSD nu vor accepta niciodată ca țăranului român să-i fie îngrădit dreptul de a crește porci în propria-i gospodărie!”

13 Dec 2021 18:28
Bogdan Toader: “Deputații PSD nu vor accepta niciodată ca țăranului român să-i fie îngrădit dreptul de a crește porci în propria-i gospodărie!”
Deputatul PSD Bogdan Toader susține că isteria artificial creată privind interzicerea creșterii porcilor în gospodăriile românilor trebuie să înceteze:

“Deputații Partidului Social Democrat nu vor accepta niciodată ca țăranului român să-i fie îngrădit dreptul de a crește porci în propria-i gospodărie!

Îi asigur pe toți prahovenii care trăiesc în mediul rural că nu voi susține interzicerea creșterii suinelor, una dintre cele mai importante resurse de hrană pentru locuitorii de la sate și pentru populația întregii țări!

Dimpotrivă, românii au nevoie de resurse alimentare proprii, în condițiile în care vedem cu toții că intră tot mai des în țară carne și produse din carne cu probleme!

În plus, trebuie găsite metode de sprijin pentru fermele românești de creștere a porcilor, grav lovite ca urmare a răspândirii pestei porcine africane!

Nu vom fi de acord ca tradițiile noastre să fie călcate în picioare! Nu le putem interzice oamenilor să-și crească animale în gospodăriile proprii, în multe cazuri singura posibilitate de a asigura hrana membrilor familiilor de la țară!”, a precizat Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677