Bogdan Toader: “Deputații PSD nu vor accepta niciodată ca țăranului român să-i fie îngrădit dreptul de a crește porci în propria-i gospodărie!”

13 Dec 2021 18:28
Bogdan Toader: “Deputații PSD nu vor accepta niciodată ca țăranului român să-i fie îngrădit dreptul de a crește porci în propria-i gospodărie!”
Deputatul PSD Bogdan Toader susține că isteria artificial creată privind interzicerea creșterii porcilor în gospodăriile românilor trebuie să înceteze:

“Deputații Partidului Social Democrat nu vor accepta niciodată ca țăranului român să-i fie îngrădit dreptul de a crește porci în propria-i gospodărie!

Îi asigur pe toți prahovenii care trăiesc în mediul rural că nu voi susține interzicerea creșterii suinelor, una dintre cele mai importante resurse de hrană pentru locuitorii de la sate și pentru populația întregii țări!

Dimpotrivă, românii au nevoie de resurse alimentare proprii, în condițiile în care vedem cu toții că intră tot mai des în țară carne și produse din carne cu probleme!

În plus, trebuie găsite metode de sprijin pentru fermele românești de creștere a porcilor, grav lovite ca urmare a răspândirii pestei porcine africane!

Nu vom fi de acord ca tradițiile noastre să fie călcate în picioare! Nu le putem interzice oamenilor să-și crească animale în gospodăriile proprii, în multe cazuri singura posibilitate de a asigura hrana membrilor familiilor de la țară!”, a precizat Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Daca vaccinul este benevol ,de ce poporul este obligat si constrans prin DISCRIMINARE ca sa se vaccineze , ca sa poate beneficia de libertatea de a merge oriunde ?
Nu sunt de acord
Ok dar ce faceți cu oameni care locuiesc acolo.Daca le dați apartamente în alta parte ,e binedar sa nu cumva sa ii lăsați pe drumuri
Felicitări !!!! Crăciun fericit !!!!
Este o idee strălucită și verde intradevar
Curs valutar
EUR Euro 4.9432 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.3142 0.0011
GBP Lira sterlina 5.9246 -0.0021
CHF Francul elvetian 4.7342 0.0101
XAU Gramul de aur 252.8267 0.0864