Bogdan Toader: Partidul Social Democrat pregătește o serie de măsuri care să aducă stabilitate mediului economic

09 Dec 2021 19:43
Bogdan Toader: Partidul Social Democrat pregătește o serie de măsuri care să aducă stabilitate mediului economic
Deputatul PSD, Bogdan Toader, a anunțat, printr-o postare pe contul său oficial de facebook, faptul că Partidul Social Democrat pregătește o serie de măsuri care să aducă stabilitate mediului economic:

▪️În bugetul de anul viitor totul trebuie să fie definit exact, astfel încât să avem stabilitate economică! Economia României are nevoie de coerență în decizii, pe termen lung, nu de bâjbâieli care generează haos!

▪️Acest lucru înseamnă sprijinirea mediului de afaceri, a agenților economici. Antreprenorii români trebuie să fie susținuți în această perioadă de criză cauzată în special de pandemie și de problemele politice. Introducerea de noi taxe este exclusă‼️

▪️De asemenea, o economie stabilă înseamnă și suport pentru cei cu venituri mici, iar Partidul Social Democrat a pregătit deja o serie de măsuri, începând cu ianuarie 2022. Printre acestea se află majorarea punctului de pensie, creșterea salariului minim pe economie și a alocațiilor pentru copii.

▪️Partidul Social Democrat rămâne alături de oameni, iar măsurile privind exercițiul bugetar de anul viitor vor fi pentru susținerea economiei și, implicit, a românilor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Daca vaccinul este benevol ,de ce poporul este obligat si constrans prin DISCRIMINARE ca sa se vaccineze , ca sa poate beneficia de libertatea de a merge oriunde ?
Nu sunt de acord
Ok dar ce faceți cu oameni care locuiesc acolo.Daca le dați apartamente în alta parte ,e binedar sa nu cumva sa ii lăsați pe drumuri
Felicitări !!!! Crăciun fericit !!!!
Este o idee strălucită și verde intradevar
Curs valutar
EUR Euro 4.9432 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.3142 0.0011
GBP Lira sterlina 5.9246 -0.0021
CHF Francul elvetian 4.7342 0.0101
XAU Gramul de aur 252.8267 0.0864