Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Creșterea natalității, prin susținerea familiilor, este una dintre prioritățile Partidului Social Democrat!

23 Mar 2023 14:19
Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Creșterea natalității, prin susținerea familiilor, este una dintre prioritățile Partidului Social Democrat!
Printr-o postare făcută pe pagina oficială de Facebook, Bogdan Toader, președintele PSD Prahova a transmis că una dintre prioritățile Partidului Social Democrat este creșterea natalității. Liderul social democtaților prahoveni a enumerat și pachetul de măsuri destinate creșterii natalității. Acesta cuprinde, potrivit lui Bogdan Toader, măsuri de natură economică și socială, precum TVA redus la 5% pentru produsele destinate copiilor; vouchere de 1.500 de lei pentru plata after-school, creșă și grădiniță; cardul familiilor numeroase + cardul pentru tineri; vouchere Materna pentru consultații și analize gratuite pentru viitoarele mame; reducerea dobânzilor pentru creditele imobiliare acordate familiilor numeroase; protecția mamelor care se întorc în câmpul muncii; program flexibil de muncă pentru părinți; voucher pentru tratamente stomatologice destinate copiilor; sprijin financiar pentru copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121