Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Eliminarea inechităților sociale este la fel de importantă pentru Partidul Social Democrat precum este și stabilizarea situației critice din sănătate.

16 Nov 2021 09:30
Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Eliminarea inechităților sociale este la fel de importantă pentru Partidul Social Democrat precum este și stabilizarea situației critice din sănătate.
Bogdan Toader, președintele PSD Prahova și deputat PSD, a afirmat, printr-o postare făcută de pagina sa de Facebook, că ”eliminarea inechităților sociale este la fel de importantă pentru Partidul Social Democrat precum este și stabilizarea situației critice din sănătate”.
Toader a ennumerat și pachetul de măsuri sociale cu care PSD merge la negocierile pentru potențiala guvernare. Mai exact condițiile PSD pentru a intra la guvernare sunt:
- Creșterea alocațiilor,
- Creșterea salariului minim,
- Creșterea pensiilor.
”Sunt măsuri esențiale pentru menținerea puterii de cumpărare a românilor după un an de scumpiri record!
În vederea îndeplinirii acestor măsuri trebuie să mărim veniturile bugetului statului. Câteva din soluțiile propuse ar fi:
- creșterea gradului de colectare a taxelor, România aflându-se la acest capitol pe ultimul loc la nivelul Uniunii Europene. Un lucru pe care este absolut necesar să îl corectăm!
- combaterea evaziunii fiscale.
Soluțiile PSD vin în continuarea pachetului de sprijin pentru cei afectați de explozia prețurilor la încălzire, prin plafonarea tarifelor la energie și gaze. Fiindcă prioritatea noastră este bunăstarea românilor și combaterea inegalităților sociale”, a transmis Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Daca vaccinul este benevol ,de ce poporul este obligat si constrans prin DISCRIMINARE ca sa se vaccineze , ca sa poate beneficia de libertatea de a merge oriunde ?
Nu sunt de acord
Ok dar ce faceți cu oameni care locuiesc acolo.Daca le dați apartamente în alta parte ,e binedar sa nu cumva sa ii lăsați pe drumuri
Felicitări !!!! Crăciun fericit !!!!
Este o idee strălucită și verde intradevar
Curs valutar
EUR Euro 4.9432 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.3142 0.0011
GBP Lira sterlina 5.9246 -0.0021
CHF Francul elvetian 4.7342 0.0101
XAU Gramul de aur 252.8267 0.0864