Bogdan Toader: “Proiect PSD, adoptat de Parlament! Lemnul de foc va fi mai ieftin, de la 1 Decembrie!”

09 Nov 2021 14:02
Bogdan Toader: “Proiect PSD, adoptat de Parlament! Lemnul de foc va fi mai ieftin, de la 1 Decembrie!”
Deputatul și Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că proiectul PSD prin care prețul lemnelor de foc, va fi mai mic, a fost adoptat de Parlament! L

“ S-a aprobat!
De la 1 Decembrie, lemnul de foc va fi mai ieftin, datorită scăderii cotei TVA de la 19% la 5%!
Este încă un proiect al parlamentarilor social-democrați, inițiativă menită să vină în ajutorul românilor care utilizează lemnul de foc pentru încălzire!
Astăzi, în Camera Deputaților, s-a adoptat și un amendament esențial, astfel că de reducerea cotei TVA la lemn de foc vor beneficia:

➡️ cele peste trei milioane de gospodării din România care folosesc lemnul de foc drept mijloc de încălzire;
➡️ persoane juridice sau alte entități, indiferent de forma juridică de organizare a acestora, inclusiv școli, spitale, dispensare medicale și unități de asistență socială, care încălzesc imobilele cu lemn de foc.

România se afla printre puținele state europene în care TVA-ul la lemnul de foc era la un nivel ridicat. Acum, prin adoptarea proiectului inițiat de PSD, cota TVA la lemnul de foc din România va fi cea mai redusă din statele UE”, a precizat Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677