Bogdan Toader: Propunerea PSD privind ajustarea PNRR-ului, în sensul eliminării plafonului de 9,4% din PIB aplicat pensiilor din România, este susținută de către noul Ministru al Fondurilor Europene

20 Apr 2022 11:46
Bogdan Toader: Propunerea PSD privind ajustarea PNRR-ului, în sensul eliminării plafonului de 9,4% din PIB aplicat pensiilor din România, este susținută de către noul Ministru al Fondurilor Europene
Deputatul Bogdan Toader anunță că propunerea Partidului Social Democrat privind ajustarea PNRR-ului, în sensul eliminării plafonului de 9,4% din PIB aplicat pensiilor din România, este susținută de către noul Ministru al Fondurilor Europene, Marcel Boloș!

“PSD a susținut permanent necesitatea renegocierii PNRR în privința creșterii procentului de 9,4% din PIB alocat pensiilor, chiar dacă partenerii de guvernare din PNL au avut rețineri vizavi de această inițiativă.

Plafonul de 9,4% din PIB a fost stabilit de fostul ministru USR al Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea pe termen lung, adică în perioada 2022-2070. Acest lucru ar fi dus la înghețarea pensiilor pentru tot acest interval.
Asta reprezintă încă o dovadă de incompetență și rea voință a foștilor miniștri USR.

Partidul Social Democrat demonstrează că proiectele propuse la intrarea la guvernare sunt viabile și absolut utile în actuala situație economică, iar obiectivul principal îl reprezintă stabilitatea economică a țării și îmbunătățirea nivelului de trai al românilor”, a precizat Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677