Bogdan Toader: Umilința a peste 10.000 de elevi și studenți trebuie să înceteze!

02 May 2022 17:44
Bogdan Toader: Umilința a peste 10.000 de elevi și studenți trebuie să înceteze!
PSD Ploiesti cere ca abonamentele TCE gratuite pentru elevi sa fie valabile un an, astfel incat acestia sa nu mai fie nevoiti sa stea la cozi in fiecare luna:

“Este inadmisibil să treci elevii, lunar, prin această batjocură de a sta la cozi pentru abonamentele TCE gratuite, din moment ce în legea Educației este stabilit că aceștia beneficiază de această facilitate ”pe parcursul întregului an calendaristic”. Elevii și studenții trebuie să aibă toată disponibilitatea de a participa la cursuri, nu să stea la cozi pentru a-și obține drepturi.

De aceea, îl felicit pe colegul nostru Robert Ionuţ Vîscan, consilier municipal PSD, pentru inițiativa de a modifica Hotărârea de Consiliul Local, astfel încât abonamentele la TCE să se elibereze anual”, a spus Bogdan Toader, presedinte PSD Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677