Bogdan Toader: Vin vești bune de la Ministerul Agriculturii pentru legumicultorii din sudul județului Prahova!

07 Jan 2022 17:49
Bogdan Toader: Vin vești bune de la Ministerul Agriculturii pentru legumicultorii din sudul județului Prahova!
Deputatul PSD, Bogdan Toader, informează că
Ministerul Agriculturii a pregătit două proiecte privind sprijinul acordat în 2022 pentru producția de legume în spații protejate și pentru producția de usturoi.

“Sunt inițiative ale Partidului Social Democrat pentru sprijinirea producției agricole românești. Acestea sunt produse care trebuie să intre mai mult pe piața din România, prea încărcată cu legume din alte state și chiar din afara Uniunii Europene!

Odată cu aplicarea celor două acte normative, fermierii se vor putea înscrie în programele din acest an. În acest scop, Ministerul Agriculturii are sume importante prevăzute în buget:

-45 de milioane de euro - pentru producția de legume în spații protejate (tomate, ardei gras și/sau lung-kapia, castraveți, fasole păstăi, salata, spanac sau ceapă verde)

? 4,5 milioane de euro - pentru producția de usturoi

Sunt programe susținute de Partidul Social Democrat, astfel încât fermierii să fie stimulați financiar pentru ca producțiile de legume și usturoi să crească și în afara perioadei normale de recoltare.
Astfel, românii vor avea acces la aceste produse autohtone, provenite din medii controlate și livrate în piețele localităților din țară.”, a completat Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Daca vaccinul este benevol ,de ce poporul este obligat si constrans prin DISCRIMINARE ca sa se vaccineze , ca sa poate beneficia de libertatea de a merge oriunde ?
Nu sunt de acord
Ok dar ce faceți cu oameni care locuiesc acolo.Daca le dați apartamente în alta parte ,e binedar sa nu cumva sa ii lăsați pe drumuri
Felicitări !!!! Crăciun fericit !!!!
Este o idee strălucită și verde intradevar
Curs valutar
EUR Euro 4.9432 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.3142 0.0011
GBP Lira sterlina 5.9246 -0.0021
CHF Francul elvetian 4.7342 0.0101
XAU Gramul de aur 252.8267 0.0864