Bogdan Toader: Vin vești bune de la Ministerul Agriculturii pentru legumicultorii din sudul județului Prahova!

07 Jan 2022 17:49
Bogdan Toader: Vin vești bune de la Ministerul Agriculturii pentru legumicultorii din sudul județului Prahova!
Deputatul PSD, Bogdan Toader, informează că
Ministerul Agriculturii a pregătit două proiecte privind sprijinul acordat în 2022 pentru producția de legume în spații protejate și pentru producția de usturoi.

“Sunt inițiative ale Partidului Social Democrat pentru sprijinirea producției agricole românești. Acestea sunt produse care trebuie să intre mai mult pe piața din România, prea încărcată cu legume din alte state și chiar din afara Uniunii Europene!

Odată cu aplicarea celor două acte normative, fermierii se vor putea înscrie în programele din acest an. În acest scop, Ministerul Agriculturii are sume importante prevăzute în buget:

-45 de milioane de euro - pentru producția de legume în spații protejate (tomate, ardei gras și/sau lung-kapia, castraveți, fasole păstăi, salata, spanac sau ceapă verde)

? 4,5 milioane de euro - pentru producția de usturoi

Sunt programe susținute de Partidul Social Democrat, astfel încât fermierii să fie stimulați financiar pentru ca producțiile de legume și usturoi să crească și în afara perioadei normale de recoltare.
Astfel, românii vor avea acces la aceste produse autohtone, provenite din medii controlate și livrate în piețele localităților din țară.”, a completat Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677