Boxerul Cosmin Bănică şi-a asigurat bronzul la „naţionalele” de juniori de la Brăila

18 Nov 2021 13:05
Boxerul Cosmin Bănică şi-a asigurat bronzul la „naţionalele” de juniori de la Brăila
Trei sportivi ai secţiei de box a CSM Ploieşti participă, în aceste zile, la Finalele Campionatelor Naţionale de Juniori (2005-2006), ce se desfăşoară la Brăila, Cosmin Bănică reuşind, deja, să-şi asigure medalia de bronz a categoriei „50 kg”.
Elevul lui Titi Tudor a reuşit, ieri, în sferturile de finală ale competiţiei, să treacă de Alexandru Mateiu, de la CS Petrolul, decizie 5-0, iar mâine va lupta cu reprezentantul clubului CSM Oneşti, Alexandru Potârniche, pentru a face pasul (măcar) spre medalia de argint.
Ceilalţi doi reprezentanţi ai clubului nostru au pierdut, ieri, în optimile de finală ale categoriei „57 kg”, Mihai Valentin Ceocea fiind învins prin abandon în repriza a 2-a de Iosif Bandula (Potaissa Turda), iar Daniel Sebastian Gherghe prin decizie unanimă, 5-0, de Ştefan Stavri (Rapid Bucureşti).
„Eu sunt mulţumit de ce am văzut ieri, pentru că trăim o perioadă dificilă din punct de vedere sportiv şi e greu să mergi la competiţii fără să ai meciuri de antrenament în picioare, cum se zice. Bănică a câştigat clar şi are deja medalia de bronz, iar Ceocea şi Gherghe au avut misiuni grele, unul având doar două meciuri oficiale până acum, iar celălalt întâlnindu-l pe băiatul de la Rapid, care este campionul naţional de la cadeţi”, ne-a declarat coordonatorul secţiei de box a clubului, Titi Tudor.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Curs valutar
EUR Euro 4.9491 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3869 0.0000
GBP Lira sterlina 5.8407 0.0000
CHF Francul elvetian 4.7398 0.0000
XAU Gramul de aur 255.1246 0.0000