Boxerul ploieștean Valentin Bîrzan, medaliat cu aur la Cupa României pentru Juniori

31 May 2021 12:13
Boxerul ploieștean Valentin Bîrzan, medaliat cu aur la Cupa României pentru Juniori
Boxerul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Valentin Bîrzan, a mers până la capăt şi a reuşit, astăzi, să câştige medalia de aur a categoriei „75 kg” la Cupa României la Box Masculin, ce s-a desfăşurat în această săptămână la Zalău.

Sportivul pregătit de Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea a făcut un meci superb şi în finala cu Claudiu Ionuţ Tifoiu (CS Chimia Râmnicu Vâlcea), obţinând victoria la puncte, scor 4-1, la capătul unei partide în care cei doi boxeri nu s-au menajat deloc.

În competiţia de la Zalău, Valentin Bârzan a trecut, pe rând, de Valentin Oprică (Sibiu), prin RSC în prima repriză, Rareş Stoiculescu (Dinamo Bucureşti), la puncte, scor 5-0, şi Raul Mario Escariu (LPS Banatul Timişoara), tot la puncte şi tot 5-0.

Medalia de aur obţinută astăzi i-a adus sportivului de la CSM Ploieşti şi convocarea la lotul naţional de juniori al României pentru Campionatul European ce va avea loc în luna august a acestui an.

Sportivii clubului nostru se întorc de la Zalău cu două medalii, pe lângă performanţa lui Bârzan fiind de reţinut şi bronzul cucerit de Cosmin Bănică la categoria „50 kg”.

Detalii despre parcursul celorlalţi sportivi înscrişi de CSM Ploieşti în competiţia de la Zalău găsiţi aici.

În acest moment, CSM Ploieşti are cinci sportivi convocaţi la loturile naţionale ale României: Iulian Dumitrescu, Marian Ghinoiu, Valentin Bîrzan, Livia Botică şi Isabel Pârvu.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Curs valutar
EUR Euro 4.9491 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3869 0.0000
GBP Lira sterlina 5.8407 0.0000
CHF Francul elvetian 4.7398 0.0000
XAU Gramul de aur 255.1246 0.0000