Bustul Reginei Maria, dezvelit la Valea Doftanei - FOTO

29 Oct 2022 20:59
Bustul Reginei Maria a fost dezvelit, astăzi, în Valea Doftanei. ”În acest an, luna octombrie prilejuiește Centenarul Încoronării - 100 de ani de la Încoronarea Reginei Maria și a Regelui Ferdinand I, ai României, care au iubit și s-au identificat cu poporul român în vremuri de mare cumpănă istorică, cât și comemorarea a 147 de ani de la nașterea Suveranei”, a trasmis Primăria Valea Doftanei când a anunțat evenimentul.
Festivitatea a avut loc la Școala Gimnazială "Erou Învățator I. Drăgănescu" din Trăisteni, strada Nicolae Grigorescu, nr. 53 - Piațeta Reginei, în prezența oficialităților centrale, județene și locale, a cadrelor didactice și a preoților localității.
foto Primăria Valea Doftanei

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9726 0.0001
USD Dolarul SUA 4.5313 -0.0106
GBP Lira sterlina 5.7463 0.0087
CHF Francul elvetian 5.1634 0.0100
XAU Gramul de aur 296.8710 2.7686