Cadastrare gratuită pentru localnicii comunei Albesti-Paleologu/ Care sunt avantajele

22 Sep 2022 14:35
Primăria Albești-Paleologu va cadastra gratuit terenurile din localitate prin intermediul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară. În contractul încheiat de ANCPI cu o firma este inclusă întreaga suprafață a comunei prahovene.
Cadastrarea este importanta deoarece astfel proprietarii vor putea lăsa moștenire copiilor lor proprietăți sigure, vor putea obține credite bancare în timp scurt, vor putea vinde proprietățile mai rapid si sigur și vor fi protejați de orice conflict legat de proprietățile lor. Totodată, vor putea accesa mai ușor fonduri europene.
Cetățenii proprietari din Albești- Paleologu trebuie:
1. să meargă la punctele de informare deschise la sediul Primariei și Căminului Cultural Vadu Parului
2. să meargă la Primărie cu actele de proprietate pentru a obține copii legalizate;
3. să pregătească actele necesare intabulării și să le înmâneze echipelor ANCPI:
4. să colaboreze cu echipele respective atunci cand vor veni, să le permită accesul pe proprietatea și să verifice datele din fișa de date care le va fi prezentată;
5. să meargă la Primărie după afișarea rezultatelor lucrarilor de cadastru și să verifice dacă informațiile despre proprietatea lor sunt corecte
6. să depună cerere de rectificare dacă datele publicate nu sunt corecte. Cererea de rectificare poate fi facută în termen de 60 de zile de la data publicării documentelor tehnice ale cadastrului la sediul Primăriei și pe pagina de internet a ANCPI.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677