Cadastrare gratuită pentru localnicii comunei Albesti-Paleologu/ Care sunt avantajele

22 Sep 2022 14:35
Primăria Albești-Paleologu va cadastra gratuit terenurile din localitate prin intermediul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară. În contractul încheiat de ANCPI cu o firma este inclusă întreaga suprafață a comunei prahovene.
Cadastrarea este importanta deoarece astfel proprietarii vor putea lăsa moștenire copiilor lor proprietăți sigure, vor putea obține credite bancare în timp scurt, vor putea vinde proprietățile mai rapid si sigur și vor fi protejați de orice conflict legat de proprietățile lor. Totodată, vor putea accesa mai ușor fonduri europene.
Cetățenii proprietari din Albești- Paleologu trebuie:
1. să meargă la punctele de informare deschise la sediul Primariei și Căminului Cultural Vadu Parului
2. să meargă la Primărie cu actele de proprietate pentru a obține copii legalizate;
3. să pregătească actele necesare intabulării și să le înmâneze echipelor ANCPI:
4. să colaboreze cu echipele respective atunci cand vor veni, să le permită accesul pe proprietatea și să verifice datele din fișa de date care le va fi prezentată;
5. să meargă la Primărie după afișarea rezultatelor lucrarilor de cadastru și să verifice dacă informațiile despre proprietatea lor sunt corecte
6. să depună cerere de rectificare dacă datele publicate nu sunt corecte. Cererea de rectificare poate fi facută în termen de 60 de zile de la data publicării documentelor tehnice ale cadastrului la sediul Primăriei și pe pagina de internet a ANCPI.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121