Când ar urma să înceapă lucrările de investiții în cartierul Mitică Apostol/Anunțul PNL Ploiești

10 Apr 2024 12:17
Când ar urma să  înceapă lucrările de investiții în cartierul Mitică Apostol/Anunțul PNL Ploiești
Consilierii locali PNL ploieșteni au anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că în cartierul Mitică Apostol, lucrările pentru extinderea rețelei de apă și canalizare ar urma să înceapă în septembrie.
comunicat de presă:
”Consilierii locali PNL au finalizat, astăzi, negocierile cu societatea Apa Nova. Contractul va fi prelungit cu 12 ani și jumătate și va include investiții în valoare de 40 milioane de euro.
Primele lucrări, în valoare de aproximativ 2 milioane de euro, vor fi demarate în luna septembrie anul acesta, în cartierul Mitică Apostol, pentru extinderea rețelei de apă și canalizare.
Valoarea totală e investițiilor în infrastructura Ploieștiul se va ridica la 17 milioane de euro.
De asemenea, societatea Apa Nova își asumă finalizarea lucrărilor la noua stație de epurare a orașului în valoare de 23 milionare de euro.
Suntem convinși că prelungirea contractului cu Apa Nova va asigura menținerea calității serviciului de distribuției a apei potabile în Ploiești”.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677