Caravana Educatiei organizata de TSD Romania a continuat la Boldesti Scaeni/ Elevii s-au pregatit pentru Evaluarea Nationala

24 May 2022 21:15
Caravana Educatiei organizata de TSD Romania a ajuns azi din nou in Prahova. În cadrul acestei actiuni, elevii de clasa a opta din localitatea Boldesti Scaeni s-au pregatit suplimentar pentru Evaluarea Nationala, de data aceasta la disciplina matematica:

“Îmi doresc ca nivelul educațional al elevilor prahoveni să rămână întotdeauna la înălțime!

De aceea, felicit TSD România pentru organizarea proiectului național pilot — CaravanaEducației și organizația TSD Prahova pentru implicare!

Autocarul TSD a ajuns, astăzi, în Boldești-Scăeni, unde 25 de elevi din școlile gimnaziale din oraș au participat la clasa pe roți în vederea pregătirii la matematică pentru Evaluarea națională.

Acest proiect a debutat în Prahova încă de acum trei săptămâni, cu alte 4 cursuri la Limba și literatura română și, bineînțeles, la matematică.

Mulțumesc, pe această cale, domnilor profesori voluntari, dar și elevilor de clasa a VIII-a, care și-au dorit să participe în cadrul acestei pregătiri suplimentare! Mult succes, tuturor, la Evaluarea Națională!”, a declarat Bogda Toader, presedinte PSD Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121