Caravana Educatiei organizata de TSD Romania a continuat la Boldesti Scaeni/ Elevii s-au pregatit pentru Evaluarea Nationala

24 May 2022 21:15
Caravana Educatiei organizata de TSD Romania a ajuns azi din nou in Prahova. În cadrul acestei actiuni, elevii de clasa a opta din localitatea Boldesti Scaeni s-au pregatit suplimentar pentru Evaluarea Nationala, de data aceasta la disciplina matematica:

“Îmi doresc ca nivelul educațional al elevilor prahoveni să rămână întotdeauna la înălțime!

De aceea, felicit TSD România pentru organizarea proiectului național pilot — CaravanaEducației și organizația TSD Prahova pentru implicare!

Autocarul TSD a ajuns, astăzi, în Boldești-Scăeni, unde 25 de elevi din școlile gimnaziale din oraș au participat la clasa pe roți în vederea pregătirii la matematică pentru Evaluarea națională.

Acest proiect a debutat în Prahova încă de acum trei săptămâni, cu alte 4 cursuri la Limba și literatura română și, bineînțeles, la matematică.

Mulțumesc, pe această cale, domnilor profesori voluntari, dar și elevilor de clasa a VIII-a, care și-au dorit să participe în cadrul acestei pregătiri suplimentare! Mult succes, tuturor, la Evaluarea Națională!”, a declarat Bogda Toader, presedinte PSD Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil de nota 10 din toate punctele de vedere Succes in continuare Mihai.
Felicitări, Roxana! Mă bucur din suflet pentru realizările tale de până în prezent dar cel mai mult apreciez că în interviu ai punctat faptul că, deși ai aceste rezultate spectaculoase, tu ai ales să rămâi în țară pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții românilor! Avem nevoie de oameni ca tine! Mult succes în continuare!
Felicitări Miruna.
Bravo Vladut ! Felicitari !
Proiect de lege- DREPTUL CETATENILOR CARE NU POSEDA AUTOTURISME DE A CIRCULA PE TROTUAR LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE . OPRIREA SI STATIONAREA AUTO NUMAI PE CAROSABIL IN LOCALITATI
Curs valutar
EUR Euro 4.9449 0.0001
USD Dolarul SUA 4.8088 0.0740
GBP Lira sterlina 5.7845 0.0437
CHF Francul elvetian 4.9770 0.0428
XAU Gramul de aur 278.6640 3.8529