Căsuțe cu povești, un proiect inedit în Ploiești

26 May 2023 12:49
Căsuța cu Povești este un proiect inițiat de Clubul Rotary Ploieşti în parteneriat cu Filarmonica “Paul Constantinescu” și Primăria Municipiului Ploiești. Astfel, în mai multe zone din municipiu, cum ar fi zona centrală, Parcul Nichita Stănescu, Sala Sporturilor sau Parcul Mihai Viteazu, au fost amplasate șase astfel de căsutețe.
” Deschide ușa acestei căsuțe și intră în universul fascinant al poveștilor! Alege o carte, ia-o cu tine și citește-o! Vei descoperi aventuri minunate și personaje care îti vor rămâne prieteni pe viață. Adu apoi cartea înapoi, ca și alții sa se bucure de miracolele din lumea poveștilor. Iar daca ai cărți pe care vrei să le donezi, lasa-le tot aici, în Căsuța cu Povești”, au transmis inițiatorii acestui proiect.
Alte șase Căsuțe cu Povești vor fi făcute, în scurt timp, de tinerii ploieșteni.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677