Căsuțe cu povești, un proiect inedit în Ploiești

26 May 2023 12:49
Căsuța cu Povești este un proiect inițiat de Clubul Rotary Ploieşti în parteneriat cu Filarmonica “Paul Constantinescu” și Primăria Municipiului Ploiești. Astfel, în mai multe zone din municipiu, cum ar fi zona centrală, Parcul Nichita Stănescu, Sala Sporturilor sau Parcul Mihai Viteazu, au fost amplasate șase astfel de căsutețe.
” Deschide ușa acestei căsuțe și intră în universul fascinant al poveștilor! Alege o carte, ia-o cu tine și citește-o! Vei descoperi aventuri minunate și personaje care îti vor rămâne prieteni pe viață. Adu apoi cartea înapoi, ca și alții sa se bucure de miracolele din lumea poveștilor. Iar daca ai cărți pe care vrei să le donezi, lasa-le tot aici, în Căsuța cu Povești”, au transmis inițiatorii acestui proiect.
Alte șase Căsuțe cu Povești vor fi făcute, în scurt timp, de tinerii ploieșteni.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121