Ce spectacole se joaca saptamana acesta la teatrul ploiestean

13 Jun 2022 10:32
Ce spectacole se joaca saptamana acesta la teatrul ploiestean
Anunt Teatrul Toma Caragiu Ploiesti: Săptămâna aceasta, pe scena Teatrului „Toma Caragiu”: vineri, personaje colorate își împart intrigile în cel mai recent spectacol al secției Teatrul de Revistă Majestic; sâmbătă, lumea politică devine sursă de amuzament, într-un spectacol ce atrage atenția asupra problemelor reale ale clasei politice actuale; duminică, artistul Marius Mihalache dezvăluie povestea Mariei Tănase, într-un spectacol-concert plin de emoție și sensibilitate. Duminică dimineață, vă invităm să vă recâștigați optimismul, vizionând, alături de cei mici, o poveste incitantă și amuzantă, din care nu vor lipsi energia pozitivă și întorsăturile de situație.

„Liniște! Se repetă!” - vineri, 17 iunie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Publicul spectator va putea viziona o piesă cu influențe din comedia de'll arte, ce propune o perspectivă inedită, în cheie ludică, asupra clasicelor povești de iubire.

„Cafeaua domnului ministru” - sâmbătă, 18 iunie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu”. O comedie satirică despre clasa politică și anturajul acesteia, având în rolul titular pe Constantin Cotimanis, piesa Cafeaua domnului ministru expune, în mod caricatural, viciile, abuzurile și problemele de moralitate. Publicul se va amuza copios pe seama unor personaje ridicole și situații comice, uneori absurde.

„Pasărea Măiastră - Tribut Maria Tănase”, într-o concepție muzicală de Marius Mihalache - duminică, 19 iunie, ora 19.00, sala Teatrului Teatrului „Toma Caragiu”. Artistul Marius Mihalache aduce pe scenă legenda nemuritoare a celei care a făcut cunoscut în lume cântecul popular românesc, într-un spectacol-concert în care emoția și sensibilitatea întâlnesc forța și vitalitatea care au ghidat întreaga viață a Mariei Tănase.

„Pecetea fermecată” - duminică, 19 iunie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație. Cocoșul năzdrăvan al Contelui de Cocoșilă a înghițit din întâmplare un inel ce are puterea de a-i îndeplini posesorului orice dorință, iar doi șarlatani cu gânduri de înavuțire încearcă să pună mâna pe el. Vor reuși ei, oare, să fure pecetea fermecată?

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole. Vă așteptăm cu drag la teatru!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil de nota 10 din toate punctele de vedere Succes in continuare Mihai.
Felicitări, Roxana! Mă bucur din suflet pentru realizările tale de până în prezent dar cel mai mult apreciez că în interviu ai punctat faptul că, deși ai aceste rezultate spectaculoase, tu ai ales să rămâi în țară pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții românilor! Avem nevoie de oameni ca tine! Mult succes în continuare!
Felicitări Miruna.
Bravo Vladut ! Felicitari !
Proiect de lege- DREPTUL CETATENILOR CARE NU POSEDA AUTOTURISME DE A CIRCULA PE TROTUAR LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE . OPRIREA SI STATIONAREA AUTO NUMAI PE CAROSABIL IN LOCALITATI
Curs valutar
EUR Euro 4.9449 0.0001
USD Dolarul SUA 4.8088 0.0740
GBP Lira sterlina 5.7845 0.0437
CHF Francul elvetian 4.9770 0.0428
XAU Gramul de aur 278.6640 3.8529