Cei mai buni sportivi de la Colegiul Militar Breaza participă la Olimpiada sportului militar liceal – etapa a II-a

11 Apr 2024 11:18
Lotul sportiv a Colegiului Național Militar „Dimitrie Cantemir” participă, la Craiova, la cea de-a doua etapă a Olimpiadei Sportului Militar Liceal, la șapte discipline sportive: atletism, cros, tenis de masă, volei feminin, volei masculin, baschet și handbal.
”După un parcurs foarte bun în prima etapă, desfășurată la Alba-Iulia, unde au obținut medalii la fiecare disciplină sportivă (orientare, tir, triatlon, șah și minifotbal), cantemiriștii sunt motivați și pregătiți să reușească noi performanțe care să le încununeze munca și efortul depus pe parcursul numeroaselor antrenamente”, au transmis reprezentanții Colegiului Militar Breaza.
Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” va fi reprezentat de 73 de sportivi, dintre care 20 de fete. Alături le vor fi: comandantul detașamentului, căpitan George Sticlaru, plutonier adjutant Sorin Tranciuc, profesorii: Claudia Dogaru, Gianin Stanciu, Mădălin Marinescu, antrenorii: Victoria Buzoianu, Ștefan Rapa, Adrian Soreanu, sanitar - sergent major Denisa Conciu, șoferi – Ciprian Feticu și Ionuț Chițu.
Olimpiada sportului militar liceal este o competiție de tradiție între cele cinci colegii naționale militare și este organizată și condusă de către Serviciul Educație Fizică Militară din cadrul Statului Major al Apărării, în baza calendarului sportiv.
Clasamentul general pe loturi se va întocmi prin însumarea punctelor obținute la fiecare probă/joc din etapa I și etapa a II-a.
foto: Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677