Ceremonii militare și religioase, în Ploiești, de Ziua Europei-FOTO

09 May 2024 13:41
În cursul acestei dimineți, pe esplanada Palatului Culturii, au avut loc ceremoniile militare și religioase prilejuite de celebrarea Zilei Europei, organizate de Garnizoana Ploiești, în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești.
La eveniment au participat viceprimarii municipiului Ploiești, domnul Daniel Nicodim și doamna Anca Adina Popa, consilieri locali și oficialități județene.
Cu acest prilej au fost intonate Imnul Național al României și Imnul Uniunii Europene, au fost rostite alocuțiuni de către reprezentanții autorităților locale și județene și a fost oficiată o slujbă Tedeum.
Ziua Europei, organizată pe 9 mai în fiecare an, celebrează pacea și unitatea în Europa. Pe 9 mai 1950 a fost, de fapt, întemeiată Uniunea Europeană așa cum o știm astăzi, care are la bază două principii majore: pacea și solidaritatea.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677