Cinci sportivi ai CSM Ploieşti, convocaţi la loturile naţionale „U16” ale României

14 Dec 2021 11:06
Finalul de an vine cu o vestă bună pentru secţia de baschet a CSM Ploieşti, cinci sportivi fiind convocaţi la loturile naţionale „U16”, atât cel feminin, cât şi cel masculin.
Astfel, Karina Munteanu, Daria Iordăchescu, Daria Tănase, George Angelian şi Codruţ Dinu vor participa, în perioada 20 decembrie 2021 – 4 ianuarie 2022 la acţiuni ale celor două loturi „U16” ale României, concretizate în stagii de pregătire centralizată ce vor avea loc la Bucureşti, ambele loturi urmând să fie găzduite de Hotelul „Lia Manoliu”.
Fetele merg o nouă acţiune a „naţionalei” după ce au participat şi la convocarea anterioară, din perioada 8-15 noiembrie, iar băieţii se vor antrena din nou sub „tricolor”, şi în cazul lor fiind vorba despre o nouă prezenţă la lot, după cea din perioada 15-24 octombrie.
Cele trei sportive pregătite la club de Loredana Munteanu şi Corina Savu sunt vicecampioane naţionale ale categoriei de vârstă „U15” şi ocupante ale locului al 6-lea la Turneul final „U16” în sezonul trecut, iar băieţii pregătiţi de Ionuţ Ivan vor împlini în curând 15 ani şi au debutat, deja, în Liga Naţională de Baschet Masculin, evoluând câteva minute în meciurile cu Rapid Bucureşti şi CSM VSKC Miercurea Ciuc. Pentru George Angelian, convocarea vine şi ca un cadou de ziua lui, el urmând să împlinească 15 ani exact în ziua reunirii lotului naţional „U16”!
De menţionat că din staff-ul lotului naţional „U16” masculin face parte, începând din această lună, şi antrenorul coordonator al secţiei de baschet a CSM Ploieşti, Ionuţ Ivan, iar Loredana Munteanu şi Robert Munteanu au fost numiţi la lotul feminin „U18”.
Convocarea celor cinci sportivi vine ca o încununare pentru un an 2021 foarte bun al secţiei de baschet al clubului, concretizat în promovarea echipei de seniori în Liga Naţională, titlul de campioană cucerit de echipa masculină „U12” şi cel de vicecampioane obţinut de fetele de la „U15”.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000