Circulație inchisă pe Bulevardul Independentei din Ploiesti, in weekend

20 May 2022 07:09
Circulație inchisă pe Bulevardul Independentei din Ploiesti, in weekend

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a hotărât închiderea circulației rutiere pe Bulevardul Independenței, pe tronsonul cuprins între Statuia Vânătorilor (sensul giratoriu de la Gara de Sud) până la sediul Conpet, începând de vineri, 20 mai 2022, ora 00.30 și până luni, 23 mai 2022, ora 05.00, informează Primăria Ploiești.
Decizia a fost luată în vederea desfășurării, în condiții optime de siguranță, a Zilelor Orașului Ploiești, eveniment organizat de Primăria Municipiului Ploiești.
Astfel, conducătorii auto trebuie să utilizeze rute ocolitoare în zona menționată, iar municipalitatea mulțumește, în acest context, pentru înțelegere.

În acest comtext, reprezentanții TCE Ploiești au făcut următorul anunț:
Avand in vedere organizarea de catre municipalitate a manifestarilor dedicate „Zilelor Orasului Ploiesti”, incepând cu data de 20 mai, ora 0:30 și până în data de 23 mai 2022, ora 05:00, se inchide circulatiei rutiere Bulevardul Independentei intre statuia Radu Stanian si Gara Sud.
​Astfel, se impune reorganizarea transportului public local, iar traseele cu parcurs in zona vor circula cu ruta ocolitoare: pe str. Bobalna la sensul spre Sud, unde vor efectua statiile Pelican si Liceul de Muzica si pe str. Democratiei la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde se vor efectua statiile 13 Decembrie, Covurlui si Muzeul de Istorie.
​ Traseele de troleibuze 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona.
In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677