Circulație inchisă pe Bulevardul Independentei din Ploiesti, in weekend

20 May 2022 07:09
Circulație inchisă pe Bulevardul Independentei din Ploiesti, in weekend

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a hotărât închiderea circulației rutiere pe Bulevardul Independenței, pe tronsonul cuprins între Statuia Vânătorilor (sensul giratoriu de la Gara de Sud) până la sediul Conpet, începând de vineri, 20 mai 2022, ora 00.30 și până luni, 23 mai 2022, ora 05.00, informează Primăria Ploiești.
Decizia a fost luată în vederea desfășurării, în condiții optime de siguranță, a Zilelor Orașului Ploiești, eveniment organizat de Primăria Municipiului Ploiești.
Astfel, conducătorii auto trebuie să utilizeze rute ocolitoare în zona menționată, iar municipalitatea mulțumește, în acest context, pentru înțelegere.

În acest comtext, reprezentanții TCE Ploiești au făcut următorul anunț:
Avand in vedere organizarea de catre municipalitate a manifestarilor dedicate „Zilelor Orasului Ploiesti”, incepând cu data de 20 mai, ora 0:30 și până în data de 23 mai 2022, ora 05:00, se inchide circulatiei rutiere Bulevardul Independentei intre statuia Radu Stanian si Gara Sud.
​Astfel, se impune reorganizarea transportului public local, iar traseele cu parcurs in zona vor circula cu ruta ocolitoare: pe str. Bobalna la sensul spre Sud, unde vor efectua statiile Pelican si Liceul de Muzica si pe str. Democratiei la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde se vor efectua statiile 13 Decembrie, Covurlui si Muzeul de Istorie.
​ Traseele de troleibuze 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona.
In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil de nota 10 din toate punctele de vedere Succes in continuare Mihai.
Felicitări, Roxana! Mă bucur din suflet pentru realizările tale de până în prezent dar cel mai mult apreciez că în interviu ai punctat faptul că, deși ai aceste rezultate spectaculoase, tu ai ales să rămâi în țară pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții românilor! Avem nevoie de oameni ca tine! Mult succes în continuare!
Felicitări Miruna.
Bravo Vladut ! Felicitari !
Proiect de lege- DREPTUL CETATENILOR CARE NU POSEDA AUTOTURISME DE A CIRCULA PE TROTUAR LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE . OPRIREA SI STATIONAREA AUTO NUMAI PE CAROSABIL IN LOCALITATI
Curs valutar
EUR Euro 4.9449 0.0001
USD Dolarul SUA 4.8088 0.0740
GBP Lira sterlina 5.7845 0.0437
CHF Francul elvetian 4.9770 0.0428
XAU Gramul de aur 278.6640 3.8529