Competiție sportivă interpenitenciară"Fotbal pentru toți"

05 Sep 2024 16:12
Competiție sportivă interpenitenciară"Fotbal pentru toți"
În data de 06.09.2024, începând cu ora 09.00, în locația "Green Arena" din localitatea Bărcănești, județul Prahova, reprezentanții Serviciului de Educație și Asistență Socială cu sprijinul Serviciului Siguranța Deținerii și Serviciului Medical din Penitenciarul Ploiești organizează competiția sportivă interpenitenciară intitulată "Fotbal pentru toți", coordonată nemijlocit de comisar șef de poliție penitenciară George Vlad.
La startul competiției se vor alinia echipe de fotbal compuse din deţinuţi aparţinând penitenciarelor din regiunea Sud-Muntenia, clasificaţi în regim deschis, semideschis şi închis, respectiv: Penitenciarul Ploieşti, Mioveni, Slobozia, Mărgineni, Bucureşti –Jilava și București–Rahova.
Sportul este una din cele mai eficiente modalități de învățare și practicare a disciplinei, perseverenței și spiritului de întrajutorare, premise de bază pentru reintegrarea socială post-detenție și contribuie la dezvoltarea globală a sinelui, atât din punct de vedere mental sau emoţional, cât şi din punct de vedere social, dezvoltă calităţi precum cooperarea, spiritul de toleranţă, adaptabilitatea socială şi munca în echipă.
Organizarea unui astfel de eveniment este posibilă datorită implicării partenerilor instituţionali şi sociali, respectiv penitenciarele participante, Direcția Judeţeană de Sport şi Tineret Prahova, Comisia Județeană de Arbitri Prahova, președinte Deaconu Marian.
Sponsorul exclusiv al evenimentului este Fundația ”Pater Noster” din Ploiești, cu care penitenciarul are o îndelungată colaborare în derularea demersurilor de reintegrare socială a deținuților și care a sprijinit organizarea activității în condiții optime asigurând o parte importantă a condițiilor materiale și logistice necesare.

Foto arhiva

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677