Concertul O SOLE MIO de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti a fost reprogramat pentru data de 14 Noiembrie

13 Oct 2024 12:59
Concertul O SOLE MIO de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti a fost reprogramat pentru data de 14 Noiembrie
Concertul O SOLE MIO programat iniţial pe 22 Octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti a fost reprogramat. Astfel, întâlnirea publicului ploieştean cu romantismul canzonetelor şi efervescenţa plină de pasiune din muzica spaniolă va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor pe 14 Noiembrie. Sub sugestiva titulatură O SOLE MIO, tenorul ŞTEFAN von KORCH şi baritonul ADRIAN MĂRCAN, alături de pianistul ALEXANDRU BURCĂ, vor oferi spectatorilor un concert fermecător ca un apus napoletan.
Spectacolul de la Ploieşti face parte din seria Musical Extravaganza şi duce mai departe succesul concertului O SOLE MIO derulat anterior în Bucureşti şi Braşov. Programul concertului a surprinde și încântă, cu piese de o finețe și frumusețe aparte, jote și zarzuele nemaiauzite pe scenele din România dar și cu celebre canzonete atât de așteptate și îndelung aplaudate de public. Tenorul Ștefan von Korch explică: "ne dorim să bucurăm publicul cu ceea ce cunoaște deja, dar și să aduce pe scena și în fața spectatorilor noștri și melodii pe care nu au avut ocazia să le asculte și de care sperăm să se îndrăgostească."
Biletele deja achiziţionate rămân valabile pentru noua data, sau se poate recupera contravalorea acestora de la punctul de achiziţie. Biletele se găsesc pe Ticketstore.ro şi la sala de spectacol.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677