Concurs de Artă și Creație organizat la Parohia Pleașa

19 Nov 2023 11:44
La Parohia Pleașa din localitatea prahoveană Bucov se organizează un concurs de Artă și Creație. Anunțul a fost făcut de reprezentanții bisericii:

”Eco Pleașa, format din tineri ai Parohiei Pleașa, participanți în cadrul proiectului Eco-inițiative în Parohiile Bisericii Ortodoxe Române din România si Republica Moldova, organizează în ziua de 26 noiembrie, ora 13:30, ,,Festivalul Toamnei de Artă și Creație”!
Concursul de Artă și Creație va fi găzduit de Biserica ,,Sfinții Împărați Constantin și Elena”, din Pleașa și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani.
Concurenții vor putea concura, cu o singură lucrare, la diverse secțiuni, cum ar fi:
- Creație literară (poezii/compuneri)
- Recitări de poezii
- Desen/ pictură
- Canto vocal/ instrumental
Acest concurs va oferi șansa tinerelor talente din satul nostru să-și expună lucrările în fața unui juriu format din tineri pasionați de artă și cultură ce vor să promoveze talentul lor.
Înscrierile se fac GRATUIT în perioada 18-23 noiembrie la adresa de mail parohiapleasa@yahoo.com.
Cei interesați ne vor trimite numele, prenumele, vârsta și secțiunea la care participă.
În ziua concursului vor prezenta creațiile sau talentele lor.
Pentru mai multe detalii, citiți Regulamentul!
Premiile vor consta în diplome și Cupe, dar și alte daruri din partea organizatorilor!”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9726 0.0001
USD Dolarul SUA 4.5313 -0.0106
GBP Lira sterlina 5.7463 0.0087
CHF Francul elvetian 5.1634 0.0100
XAU Gramul de aur 296.8710 2.7686