Concursul *Educație rutieră-Educație pentru viață*, organizat la Bucov

27 May 2023 14:28
Fără doar și poate, la consolidarea unui climat optim de siguranță rutieră, pe termen lung, una dintre modalitățile educative de maximă eficiență este angrenarea copiilor în întreceri aplicative care vin să le stimuleze acestora interesul pentru cunoașterea și aplicarea normelor rutiere.

În acest context, astăzi, 27 mai a.c., în parcul Memorial Constantin Stere, din comuna Bucov, polițiștii Serviciului Rutier Prahova, au organizat faza județeană a concursului național ,, Educație rutieră- Educație pentru viață".

În competiție, au participat 6 echipe a câte 4 elevi din ciclurile primare și gimnaziale din unități de învățământ din Municipiul Câmpina, și din orașele Comarnic, Mizil,  Sinaia, Plopeni și Vălenii de Munte.

Prin această activitate, ne dorim să aducem în atenția copiilor, regulile care vor pune bazele viitorilor participanți la trafic, pentru siguranța noastră, a tuturor.

Le urăm mult succes la faza națională câștigătorilor, Ioana, Robert, Mihail și Eduard, elevi ai Școlii Gimnaziale nr.1 Mizil și sperăm să transmită și prietenilor lor ce au învățat în urma acestei competiții educative.

Concursul s-a desfășurat în colaborare cu Automobil Clubul Român și Inspectoratul Școlar Județean Prahova, și totodată, cu sprijinul administrației parcului Bucov.
Sursa comunicat de presa IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677