Concursul „Prietenii Pompierilor” se va desfășura duminică, în Ploiești/Sunt înscrise cinci echipaje

14 May 2022 15:48
Concursul „Prietenii Pompierilor” se va desfășura duminică, în Ploiești/Sunt înscrise cinci echipaje
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova organizează concursul cercurilor de elevi „Prietenii Pompierilor” cu caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor – faza județeană - 2022.

Astfel, duminică 15.05.2022, începând cu ora 09.00 pe terenul de sport al Liceului Tehnologic „Lazăr Edeleanu” municipiul Ploiești, se va da startul competiţiei unde şi-au anunţat participarea 5 echipaje formate din elevi din ciclul gimnazial din unităţi de învățământ de pe teritoriul județului Prahova, astfel: Liceul Teoretic “Constantin Cantacuzino“ din Băicoi, Liceul Teoretic din Filipeștii de Pădure, Școala Gimnazială din satul Strejnicu, Școala Gimnazială “Grigore Moisil“ Ploiești și Școala Gimnazială din comuna Târgșorul Vechi.
În cadrul etapei judeţene a competiţiei desfăşurate, echipele concurente se vor întrece pe parcursul a trei probe: o probă teoretică şi două probe practice, respectiv „Ştafeta 400 m cu obstacole” și „Pista cu obstacole”.
Scopul acestui concurs presupune dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a pericolelor generate de incendii pentru viaţă si mediu, precum şi al promovări atitudinilor şi comportamentelor corespunzătoare în rândul elevilor.
Totodată, ne dorim să formăm şi să dezvoltăm unele trăsături, cum sunt iniţiativa, spiritul de echipă, curajul, dârzenia, hotărârea, perseverenţa, cinstea, corectitudinea şi disciplina.
foto ilustrativ https://www.monitorulbt.ro/
sursa comunicat de presă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Este corect sa fii controlat de bilet in statia de autobuz?Eu personal m-am simtit agresata de controlorul TCE.Oare nu este un abuz ?
Domnilor parlamentari,eu i-mi vreau țara înapoi! Vreau legi bune pentru poporul român! Dacă vă iubiți țara și sunteți responsabili pentru bunăstarea poporului ,nu vă fie frică și VOTAȚI Legea Suveranității.Poprul va fi recunoscător! Votați Legea!
Nu ar putea altetarii sa ne scuteasca?
Să dea Domnul să se realizeze toate puse în plan! Mult succes și țineți-vă de promisiuni că e păcat de acest monument al sării, mândria noastră a slanicenilor! Doamne-ajută!
Liftul când al mai puneți an funcționare
Curs valutar
EUR Euro 4.9457 -0.0015
USD Dolarul SUA 4.6170 -0.0152
GBP Lira sterlina 5.7676 -0.0578
CHF Francul elvetian 4.7889 -0.0026
XAU Gramul de aur 275.6983 -1.9541