Conducerea CJ PH sustine ca apa calda ar putea fi pornita daca RASP Ploiesti preia serviciul de termoficare

03 Aug 2022 20:03
Conducerea CJ PH sustine ca apa calda ar putea fi pornita daca RASP Ploiesti preia serviciul de termoficare
O noua sedinta de indata a Consiliului Judetean Prahova a avut loc in aceasta seara, pe tema sistarii furnizarii apei calde in Ploiesti. Presedintele CJ PH a anuntat ca, in urma unor discutii cu firma care se ocupa de revizia cazanului care asigura apa calda in municipiu, din punct de vedere tehnic, in 24 de ore apa calda poate fi pornita. Pentru acest lucru trebuie intrunit Consiliul Local Ploiesti si preluat serviciului de termoficare de catre RASP Ploiesti.

“Ca sa rezolvam aceasta situatie si oamenii sa aiba apa calda de maine ar trebui ca cineva sa preia printr-o delegare directa serviciul de termie si de apa calda. L-am auzit pe primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, dispus sa preia integral acest serviciu la UAT Ploiesti in conditiile in care lucrul acesta se poate. Se poate foarte simplu daca Consiliul Local Ploiesti se hotareste in seara asta sa se intalneasca si consilierii au disponibilitate sa munnceasca pentru ploiesteni. Ei trebuie sa se intalneasca, sa solicite o delegare directa catre RASP Ploiesti pentru tot ce tine de serviciul de termie, maine dimineata sa ne intalnim in ADI Termie si sa delegam catre RASP Ploiesti serviciul de termie si probabil ploiestenii pot sa aiba, daca e sa gresesc, pot sa aiba apa calda in maxim 24 de ore. Noi CJ-ul, si daca am vrea, nu putem, singura entitate care poate sa faca asta si care are si in obiectul de activitate e RASP Ploiesti. Nu poate altcineva”, a precizat Iulian Dumitrescu, presedinte CJ Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677