Conducerea CJ PH sustine ca apa calda ar putea fi pornita daca RASP Ploiesti preia serviciul de termoficare

03 Aug 2022 20:03
Conducerea CJ PH sustine ca apa calda ar putea fi pornita daca RASP Ploiesti preia serviciul de termoficare
O noua sedinta de indata a Consiliului Judetean Prahova a avut loc in aceasta seara, pe tema sistarii furnizarii apei calde in Ploiesti. Presedintele CJ PH a anuntat ca, in urma unor discutii cu firma care se ocupa de revizia cazanului care asigura apa calda in municipiu, din punct de vedere tehnic, in 24 de ore apa calda poate fi pornita. Pentru acest lucru trebuie intrunit Consiliul Local Ploiesti si preluat serviciului de termoficare de catre RASP Ploiesti.

“Ca sa rezolvam aceasta situatie si oamenii sa aiba apa calda de maine ar trebui ca cineva sa preia printr-o delegare directa serviciul de termie si de apa calda. L-am auzit pe primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, dispus sa preia integral acest serviciu la UAT Ploiesti in conditiile in care lucrul acesta se poate. Se poate foarte simplu daca Consiliul Local Ploiesti se hotareste in seara asta sa se intalneasca si consilierii au disponibilitate sa munnceasca pentru ploiesteni. Ei trebuie sa se intalneasca, sa solicite o delegare directa catre RASP Ploiesti pentru tot ce tine de serviciul de termie, maine dimineata sa ne intalnim in ADI Termie si sa delegam catre RASP Ploiesti serviciul de termie si probabil ploiestenii pot sa aiba, daca e sa gresesc, pot sa aiba apa calda in maxim 24 de ore. Noi CJ-ul, si daca am vrea, nu putem, singura entitate care poate sa faca asta si care are si in obiectul de activitate e RASP Ploiesti. Nu poate altcineva”, a precizat Iulian Dumitrescu, presedinte CJ Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000