Consiliul Politic al PSD Prahova a reconfirmat susținerea candidaturilor lui Virgiliu Daniel Nanu și Andrei Liviu Volosevici

07 Mar 2024 11:15
Consiliul Politic al PSD Prahova  a reconfirmat susținerea candidaturilor lui Virgiliu Daniel Nanu și  Andrei Liviu Volosevici
Consiliul Politic al PSD Prahova, format din Biroul Politic Județean, primari social-democrați, președinți ai organizațiilor locale, consilieri județeni, a reconfirmat susținerea candidaturilor lui Virgiliu Daniel Nanu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova și Andrei Liviu Volosevici pentru funcția de primar al municipiului Ploiești.
Este anunțul făcut de deputatul PSD, Rodica Paraschiv.
”Colaborarea dintre Virgiliu Daniel Nanu, în calitate de prefect al județului Prahova, și Andrei Volosevici, în calitate de primar al Ploieștiului, a demonstrat că, dacă există voință și comunicare, interesul public este mai presus de orice!
Un exemplu este colaborarea dintre Virgiliu Nanu și Andrei Volosevici pentru rezolvarea problemei apei calde în Ploiești, în cursul anului 2022, când zeci de mii de apartamente din Ploiești au rămas fără agent termic vreme de circa trei luni, din cauza unor interese obscure care au ținut cont de orice altceva decât de interesul public! Mai precis, de interesele politice ale consilierilor locali liberali și useriști, care au răspuns comenzilor politice venite din partea conducerii PNL și/sau USR Prahova”, a transmis, pe Facebook, deputatul Rodica Paraschiv.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677