Coral Impex asigură serviciul de deratizare non-stop pentru toate categoriile de clienți, inclusiv persoane fizice

28 Jun 2024 15:40
Coral Impex asigură serviciul de deratizare non-stop pentru toate categoriile de clienți, inclusiv persoane fizice
Coral Impex asigură serviciul de deratizare (pentru combaterea rozătoarelor) non-stop pentru toate categoriile de clienți, inclusiv persoane fizice. Deratizarea se face prin trei metode clasice:

a) Chimică – presupune amplasarea de momeli raticide în statii de intoxicare special concepute pentru reducerea/eliminarea riscului de intoxicații accidentale;
b) Ecologică – presupune amplasarea de capcane ecologice, nu implică nicio o substanță toxică pentru oameni, animale de companie, nu poluează mediul înconjurător și nu prezintă niciun risc de contaminare chimică a alimentelor;
c) Mixtă – presupune aplicarea celor două metode descrise mai sus, funcție de cerințele beneficiarului, de domeniul de activitate și de configurația spațiului care trebuie tratat;

"La solicitarea clienților realizăm schițe de amplasare a stațiilor de intoxicare, capcanelor ecologice și a tuturor accesoriilor, în funcție de planurile puse la dispoziție. În baza serviciilor prestate, la cerere, punem la dispoziția clienților grafice/ rapoarte de trend și urmărire a gradului de infestare cu rozătoare, diverse centralizări ale istoricului de infestare, analize de risc etc. Toate produsele raticide utilizate de companie sunt avizate de Ministerul Sănătății, dețin fișe tehnice cu date de securitate, certificate de conformitate și sunt produse în conformitate cu Regulamentele și Directivele Uniunii Europene.

Societatea Coral Impex, prin punctele de lucru pe care le deține, are acoperire națională privind asigurarea serviciilor. Astfel, pentru servicii sub 100 km timpul de reacție, variază de la o oră la 3 ore. Societatea Coral Impex în cel mult 8 ore, poate fi în dispozitiv de lucru în orice localitate din țară, de la primirea comenzii de lucru din partea beneficiarului.", spun reprezentanții companiei Coral Impex SRL.

(P)

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677