Coral Impex va executa servicii de dezinsectie combatere tantari in Ploiesti, în perioada 5-11 octombrie

03 Oct 2024 21:12
Coral Impex va executa servicii de dezinsectie combatere tantari in Ploiesti,  în perioada 5-11 octombrie
S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social in Mun. Ploiesti, Str. Penes Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, tel. 0244/517610, in baza contractului subsecvent nr. 8847/09.05.2024, va aduce la cunostinta ca in perioada 05 – 11 OCTOMBRIE 2024 in baza contractului subsecvent nr. 8847/09.05.2024, se vor executa servicii de dezinsectie combatere tantari pe suprafata domeniului public si privat al Municipiului Ploiesti.
În perioada 16-27 octombrie 2024, functie de conditiile meteo, se vor efectua servicii de deratizare spatii deschise apartinand domeniului public si privat, platforme gospodaresti

Produsul insecticid utilizate
Cymina Super, Aviz nr. 5667BIO/18/12.24 avand substanta activa cypermethrin, folosit pentru combaterea insectelor adulte.
Produsul se utilizeaza astfel: 50 ml produs in 3 litri apa/solvent pentru o suprafata de 10000 mp.
Produsul raticid utilizat: Colbrom Pasta, Certificat nr. RO/2019/0005 /MRA/IT/2013/ 00090/AUT.
Suplimentar pot fi utilizate si alte substante avizate de Ministerul Sanatatii.
Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa 3 tip produs TP 18.

Actiunea se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordinului 119/2014 si cu recomandarile Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie Cantacuzino, privind activitatile de dezinsectie la nivel comunitar.
Activitatea de dezinsecţie este realizată de catre Primaria Municipiului Ploiesti prin SC CORAL IMPEX SRL, cu utilaje portabile si autopurtate.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a dezinsecţiei va fi prelungită.

Pentru ca activitățile de dezinsecție să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public, cât și privat.
În acest sens, facem apel către cetăteni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici si instituții publice să efectueze activitătile de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

În cazul în care condițiile meteorologice vor impiedica desfașurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activităților de dezinsecție va fi prelungită.

Masuri de prim ajutor specifice insecticidului utilizat Cymina Super
În caz de inhalare – Se va ieşi la aer curat in caz de inhalare accidentala de vapori sau de produsi de descompunere. Este necesara respiratia artificiala sau oxigen. Se va anunţa imediat un medic sau spitalul de urgenţă.
În cazul contactului cu pielea: Îndepartați îmbrăcămintea contaminată. Se clăteste pielea cu un duș. Se solicită sfat sau atenție medicală. Se spală hainele contaminate înainte de a le folosi din nou.
În cazul contactului cu ochii: Scoateți lentilele de contact, dacă există, spalați cu multă apă timp de cel putin 15 minute ținând pleoapele deschise. Se va acorda asistenţă medicală dacă iritația persistă.
În cazul ingerării: Solicitați imediat sfat sau atenție medicală. Nu provocați voma. Nu administrați nimic care nu este autorizat în mod explicit de un medic.
Rugăm cetățenii, în special copiii, persoanele vârstnice, cardiace, astmatice sau alergice la diverși compuși chimici, să își ia toate măsurile pentru a nu intra in raza directă de acțiune a utilajelor de pulverizat. De asemenea, rugăm proprietarii locuințelor să țină ferestrele închise în perioada 05.10.2024 – 11.10.2024 , intervalul orar 05:30-10:30.
Măsuri de prim ajutor specifice raticidului utilizat: Colbrom.
Inhalare: Se va ieşi la aer curat. Este necesara respiratia artificiala sau oxigen. Se va anunţa imediat un medic sau spitalul de urgenţă.
Contactul cu pielea: Indepartati imbracamintea contaminata. Se clateste pielea cu un dus. Se solicita sfat sau atentie medicala. Se spala hainele contaminate inainte de a le folosi din nou.
Contactul cu ochii: Scoateţi lentilele de contact, dacă există, spalati cu multa apa timp de cel putin 15 minute tinand pleoapele deschise. Se va acorda asistenţă medicală dacă iritaţia persistă.
Ingerare: Solicitati imediat sfat sau atentie medicala. Nu provocati voma. Nu administrati nimic care nu este autorizat in mod explicit de un medic.
S.C. CORAL IMPEX S.R.L. îşi declină orice responsabilitate în cazul nerespectarii Procesului verbal de instruire, in cazul intoxicarilor accidentale.

Pentru posesorii de albine – va rugam ca, in perioada mentionata sa luati toate masurile care se impun in vederea protejarii familiilor de albine din municipiu, in caz contrar, Primaria Municipiului Ploiesti si S.C. CORAL IMPEX S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.

Pentru informatii suplimentare sau mai multe detalii va stam la dispozitie la nr. de telefon 0244-517610 sau e-mail: coralimpex@coralimpex.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677