Crimă în Dâmbovița, la un hotel din zona montană Padina

12 Feb 2024 11:02
Crimă în Dâmbovița, la un hotel din zona montană Padina
Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui scandal iscat pe o petrecere care a avut loc la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina. S-a întâmplat totul în nopatea de 10 spre 11 februarie, iar polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 că bărbatul a fost înjunghiat.
” Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, a transmis IJP Dâmbovița.
Persoanele bănuite de comiterea faptei sunt trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani.
Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.
Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare.
foto facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677