Cristi Minculescu, vizita la Ploiesti/ Urmeaza si un concert Iris

29 Mar 2023 20:01
Cristi Minculescu, vizita la Ploiesti/ Urmeaza si un concert Iris
Liderul trupei Iris s-a aflat astazi in vizita la Ploiesti pentru a pregati un concert, dar si alte proiecte. Vestea a dat-o Vlad Mateescu, directorul Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiesti, printr-o postare in mediul online:

“"Buna seara, prieteneeeeni!
Bună seara, Ploieeeeesti!"

In curând aceste cuvinte se vor auzi și pe scenele din Ploiești. Formația Iris impreuna cu Felicia Filip vor concerta în alături de Filarmonica Paul Constantinescu - Ploiesti

Cristi Minculescu ne-a onorat cu prezenta sa, iar viitorul suna cel puțin a... rock-simfonic!
La invitația domnului viceprimar Daniel Nicodim și in compania doamnei viceprimar Anca Popa am "vizitat" Ploiestii de la înălțime stabilind și alte proiecte și chiar festivaluri împreună!”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677